July 10, 2013

Puasa

Assalamuaikum. Salam Sejahtera. Hari ini hari pertama puasa untuk 2013.Yang penting puasa penuh. Kepada rakyat-rakyat sekalian yang puasa di luar sana sila puasa dengan penuh kesabaran.


 Gambar-gambar ini di ambil dekat internet sebagai gambaran di bulan puasa sahaja. Best juga kalau tido jika puasa, bangun-bangun je berbuka puasa. haha haha

Kepada geng-geng blog dan pemain internet yang agama islam di luar sana, sila puasa penuh di Bulan yang MULIA ini. Selamat berpuasa semua.


20 comments:

  1. zaman budak2 dulu memang tidur jer time puasa, tp dah besar ni, sendiri mau ingat laa..

    ReplyDelete
  2. Selamat berpuasa. Jangan pula terlebih tidur.

    ReplyDelete
  3. Setuju ngan entry ni. Apapun, mmg besh dpt tido, bukan kata time puasa jerk. Hehehe...

    ReplyDelete
  4. dah 2 hari kita berpuasa.. selamat berpuasa...

    ReplyDelete
  5. Salam Ramadan...
    tido...tido gak. jgn sedar2 dah lps maghrib dan dah nak masuk subuh...hehe :D

    ReplyDelete
  6. bulan puasa jangan tidur siang lama2....



    http://www.noormalashahar.com.my

    ReplyDelete
  7. selmat berpuasa..kalau tido sbntar 2 boleh la..kalau byak2 kurus pose den..

    ReplyDelete
  8. selamat berpuasa dan berbuka puasa..

    ReplyDelete
  9. selamat menunaikan ibadah puasa di hari ke-2.. :D

    ReplyDelete
  10. bgitula tuan remi...bulan ramadan ni semuanya menjadi enak...tidur, korek idung, dan segala2nya huhuhu...sal tu la kta kena lawan semuanya kan...kan :)selamat berpuasa ya tuan remi~

    ReplyDelete
  11. Tidur bulan puasa ibadat... suka-suka tidur tak elok. Buat kerja berfaedah lagi elok.

    ReplyDelete
  12. jom tingkatkan amal d bulan puasa ni..hehe...

    ReplyDelete
  13. salam ramadan dan selamat berpuasa

    ReplyDelete
  14. Salam.

    Remi, ak kalau tido je, alamatnya, bangun2 je mesti muntah,keh3

    Selamat berpuasa gak weh :D

    ReplyDelete
  15. Jangan la tidur sepanjang hari pulak. Makruh. Hehe~ Selamat menyempurnakan ibadah puasa :) dah nak masuk hari ke-5..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers