July 14, 2013

Bazar Ramadhan Taman Bukit Indah

Assalamuaikum. Salam sejahtera. Ini nak post sikit pasal bazar ramadhan dekat Taman Bukit Indah. Lama tak update, sebab sibuk sikit. Tak sempat nak kemaskini dan melawat kawasan geng-geng blog dan sama aaktu dengan nya





 
Hanya ini sahaja gambar yang di ambil dekat sana. Tak sempat ambil banyak gambar.. 

17 comments:

  1. bazar dimana-mana.. semua penuh orang.. rezeki di bulan puasa

    ReplyDelete
  2. Share bagus dan tentu saja bazar sangat meriah.

    ReplyDelete
  3. Bila pegi jer bazar ramadan, rs tingin nak makan macam2...yg tak penah tingin nak makan nmpk mcm sedaaaaapppp jerk. Hehehe

    ReplyDelete
  4. taman bukit indah??
    ade jual kuih akok x??hehehe...kat cni stakat ni yg jual kat bazar datok keramat je.. Grrr....

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak ada tu kuih akok... mujur ma ayah dtg bawa kuih akok dari kampung

      Delete
  5. dulu klu p bazar..msti tk tahan tngok..tpi skrg klu tngok makanan ok dah ..hee..tpi ada stu je tak tahan tngok.. msti nak bli puding..=D

    ReplyDelete
  6. Kalau g bazar pe y g mesti dibeli?huhu

    ReplyDelete
  7. perlu sabar kalau bke pasar ramadan....selamat bersahur

    ReplyDelete
  8. nsib xda gambar makanan tgh2 hari ni.. hehehe

    ReplyDelete
  9. selalu g sini ke?? boleh la belanja sally...sally keja dekat situ2 je :)

    ReplyDelete
  10. setakat ni belum lagi jejak bazar ramadhan..

    ReplyDelete
  11. sepanjang puasa ni ari2 masak..x jejak lagi bazar ramadhan

    ReplyDelete
  12. sepanjang puasa ni ari2 masak..x jejak lagi bazar ramadhan

    ReplyDelete
  13. yg bestnye bazar mcm2 makanan adee..hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers