July 8, 2013

Ayat Jiwang

Assalamuaikum. Salam Sejahtera.. Ayat Jiwang yang tidak terdapat di mana-mana tempat. Jiwang lawak ini. Gelak sakan rasa-rasa2 nya. Sangat romantik kan. haha. Ayat ini di "print screen" dari facebook orang lain dan saja nak post kat sini. 

Ini ayat budak sekolah punya. Ayat terbaik dari sekolah.


 

16 comments:

  1. memey lawak ayat dia kan... :)

    ReplyDelete
  2. err... x dapat nak tangkap.. hehehe

    ReplyDelete
  3. hahaha..cemana dia boleh tau akan selama2nya padahal baru 7 hari bercinta..ekekek

    ReplyDelete
  4. Alahai, ayat budak2... Baru seminggu jer pun kenal.

    ReplyDelete
  5. Hahahaha...konfiden jerk leh ayat awek ngan kata-kata mcm tuh. Awek skunk dh expert la...igt senang ker nak ayat. Lawak btul budak2 skunk.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha... tapi ayat ni memang lawak... cinta budak3 sekolah... budak skg dah maju...

      Delete
  6. alahai,ingatkan bertahun tadi.macam2 skang :)

    ReplyDelete
  7. heheheh...bebudak skunk!!haisshhh!!!

    ReplyDelete
  8. ni ayt menganjing vdeo budak pempuan tu la ni..hahah..de gk yg rajin wat status ek.hahah

    ReplyDelete
  9. Salam.

    Hamboiii..seminggu je kot,hahaha

    ReplyDelete
  10. haha...budak-budak. time cmni la nk main jiwang

    ReplyDelete
  11. hahaa. muka bole tahan cantik, suara pun sedap. tapi bole pulak buad video yg memalukan diri sndiri. isy2. lawak lah sumpah setia die tu. huhu.

    ReplyDelete
  12. salam. hahahahha..memang terbaik :D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers