August 21, 2013

Lena nya Tido...

Assalamuaikum. Salam Sejahtera. Lama betul tak menulis ini. Tak tahu nak menulis apa. Biasa lah idea habis masa raya-raya haritu sampai "mode tido-tido lagi". haha haha.

Blog ini macam bersarang teruk nampak sekarang ini. Gambar dibawah di ambil kat internet. Saja nak letak sebagai gambaran kerana tido terlampau lena kata kan. Haha.


Tido lena lebih ini. haha. Bangun3..

10 comments:

  1. sabo je lah member pedajal camtuh!!!!hakhakhak!!!!

    ReplyDelete
  2. ada ke ptt wat kat org mcm tu..ish x ptt..huhuhu

    ReplyDelete
  3. Wahahahahahahaha...sampai macam tuh. Isk3.
    Lena sungguh tido. Dok mimpi apa pun xtau la sampai macam tuh. Nak kata baby, tapi nmpk mcm dh tua. Hahahaha

    ReplyDelete
  4. hahahaa sabo jelaa..yg kwn tu pn relaa jee..hahaa

    ReplyDelete
  5. amboi..over betul tidonya tu sampai tak sedar..hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers