November 9, 2013

Thor

Assalamuaikum. Semalam tengok cerite thor the dark world kat wangsa walk. Boleh tahan cerita tu. Kira penuh juga pawagam tu tapi kebanyakan budak-budak sekolah.. Macam budak spm jer. Mcm budak spm jer.. haha


Dalam cerita thor the dark world ini, watak paling "cool" sekali adalah LOKI, sebab boleh bertukar-tukar. 

Gambar LOKI ini di ambil kat internet atau sama waktu dengan nya.. 





14 comments:

  1. thor ! haha... remi nak header wajah sendiri supaya blog lebih menarik ?? jom !

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. buleh tahan cite... bagi 4/5 bintang jer

      Delete
  3. Alaaaa nak tengok gaaaaaaaaaaaakkkk :(

    hihi loki dalam first dia jahat kan?
    Sekarang dia gabung meletop hihihihi

    ReplyDelete
  4. mmg best ker..nk kne g ngk jugak cm nie

    ReplyDelete
  5. baru prasan blog bro dah ada header baru... cewah bertukar angin lew skrunk nie..
    cerita ni nampak best walaupun tak nengoknya lagi....rasa + baunya best gak..
    tengok gambar dah naek semangat tuk nengoknya

    ReplyDelete
    Replies
    1. best cite.. lama tak update header ni.. haha.. biasa dulu bukan main, tapi malas nak ubahsuai... heee

      penuh wayang cite ni...

      Delete
  6. mcm best jer~ hehehe.. tgk wyg kat ww mmg slalu byk budak skola -.-''

    ReplyDelete
    Replies
    1. memey mcm best jer.. dah jadi mcm budak sekolah masa pi haritu...

      Delete
  7. Dah tengok juga! Suka scene Loki selamatkan Thor. Masa saya tengok aritu pun pawagam penuh.

    ReplyDelete
  8. mcm nak tgk jerr , mcm nak tgk jerr :p haha

    ReplyDelete
  9. da tengok..minggu lepas x silap..sy suka watak Loki..sometime dia lucu..hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers