November 27, 2013

Doa

Assalamuaikum.. Lama tak post-post kat blog ini.. Sudah lama macam tu. Ini nak post pasal "doa yang baik"


Petikan ini di ambil internet atau sama waktu nya.. Pada pendapat korang, doa apa yang lebih penting?.. 

15 comments:

  1. sokong..doa cepat kawin biarlah halal.. :)

    ReplyDelete
  2. Semoga cepat dapat couple, segera kahwin :D

    ReplyDelete
  3. doa yang lebih penting, doa untuk ibu bapa dan juga orang di sekeliling kita. :)

    ReplyDelete
  4. YES U ARE TOTALLY RIGHT UNCLE REMI!!! HEHEHEHEH
    Pada pendapat saya, mesti lah doa paling perfect dan penting!
    Doa je!~~~~ <3

    ReplyDelete
  5. betul tu..doakan cecepat kawin..:)

    ReplyDelete
  6. salam perkenalaan dari me,family and kehidupan:)
    of coz saya akan doakan family saya menjadi keluarga yg sakina hingga ke syurga amin...:)

    ReplyDelete
  7. kalau cenggitu doa kan tasneem cepat kawen lah En. remy. bahaha :)

    ReplyDelete
  8. setuju sangat.. orang sekarang banyak yang suka cari kesalahan org je.. cuba la doakn yg terbaik je kan? aman dunia.. hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers