June 1, 2013

Lawatan sambil belajar kat Melaka


Assalamuaikum.. Salam sejahtera semua.. Hari ini nak menulis mengenai lawatan sambil belajar kat melaka hari itu.. Macam belajar je.. haha haha..

Pergi Melaka minggu lepas, tapi baru nak post kat blog ni. Biasa lah sibuk sikit. Bila nak menaip je mesti tak sempat nak menulis. Dah lama tak pergi sana.. Last sekali pergi masa tu dalam tahun 2006 rasa nya.


Nak post sikit gambar yang di ambil di sana. Tempat pertama singgah taman buaya Melaka. Sebab nya member nak melawat dia dalam taman buaya iaitu A.K.A buaya.. haha




5 comments:

  1. perh buaya.. seronok laa dapat cuti2 Malaysia.. haha

    ReplyDelete
  2. Wow...jalan2. Lama aku tak pegi melaka. Ermm...

    ReplyDelete
  3. dasat betul boye2 tu...haha

    el ritu ada g melaka..nk pi taman boye lah
    pas2 pikir2..baik pi zoo melaka..mcm2 ada binatang..boye pun ada sekali harung haha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers