March 16, 2016

Krabi 08-10Mar

Assalamuaikum.. Lama tak kemaskini.. 08-10mar 2016 hari itu pergi Krabi. 

Ticket dua orang + Hotel dalam RM360. Itu pun tempah tahun lepas ketika Airasia ada buat promosi. 

Hotel nama Fullmoon House and Resort. Buleh tahan.. 1.2km ke pantai.. 




Sambil pergi ke pulau sambil menyelam.. 
Kena cas dalam 80bhatt juga bersamaan RM90 camtu.. Melawat 7 pulau, 2kali menyelam.. tapi 3pulau jer turun jer.. Yang lain melawat kawasan sahaja.



Belanja habis sebanyak
1. RM 800 untuk belanja makan n sama waktu nya.
2. Hotel dan flight dalam RM360

Semua sekali dalam RM1160.00 belanja sana.. Menarik juga pergi sana. Macam rasa nak pergi lagi camtu..


3 comments:

  1. amboi remi..mana ole2 dr sana..hihi

    ReplyDelete
  2. tempat yang menarik kat krabi. pernah pergi sana n rasa nak pergi lagi...

    ReplyDelete
  3. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers