April 20, 2014

Zoo Negara

Assalamuaikum.. Ini nak post pasal zoo negara pula.. Pergi sana sebab nak melawat kawan-kawan dalam zoo itu atau sama waktu dengan nya.. 



Antara haiwan yang di lawati adalah.. haha




bersama2.. hee


Sekian, di situ sahaja dapat menulis.. :)

33 comments:

  1. bestnya. actually dah lama sanagt tak pergi zoo. last sekali in 2009. if iwasnt mistaken. sekarang nak tunggu satu family free. susah sangat. hm hm.

    ReplyDelete
  2. lama dh tak pegi zoo,, brape tiket masuk sekarang ek? sian kawan2 dlm tu lama tak g melawat ngeeehhh :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. skg dlm RM30 seorang.. sian member lama tak pi tgk

      Delete
  3. Replies
    1. wslm.. jom mlawat kawan2 kat zoo

      Delete
  4. last pergi zoo negara tahun 2006...

    ReplyDelete
  5. pernah g zoo melaka dulu. tengok gajah buat persembahan..

    ReplyDelete
  6. nice big elephent

    visit back firend
    http://bagus-movies.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. pergi once je masa ada rombongan sekolah. bila pulakk nak sampai ke situ entah lah :)

    ReplyDelete
  8. pergi once je masa ada rombongan sekolah. bila pulakk nak sampai ke situ entah lah :)

    ReplyDelete
  9. haha mmg kwn2 pon..kwn2 time kecik.. :D

    ReplyDelete
  10. Ramai orang kata Zoo taiping lagi best. Tapi saya pernah pergi dua2 zoo. saya rasa zoo negara is still the best la....

    ReplyDelete
  11. lama gila aku xmasuk zoo., skang tiket dia bape eik

    ReplyDelete
    Replies
    1. tiket skg dah RM30 seorang haritu

      Delete
  12. Replies
    1. ambil sikit gmbar jer... gambar kawan3 byk sgt... hee

      Delete
  13. lamanya tak pi zoo tambah2 zoo negara TT^TT ada beruang panda dak?

    XD hehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kandang panda tu ada.. panda jer lum ada.... hahah

      Delete
  14. hari tu gi,,,rhino tu nampak dr jauh je...huhu

    ReplyDelete
  15. bestnya dapat jumpa gajah dengan badak...hihihi

    ReplyDelete
  16. waah comelnye hewan-hewan itu, lama sangat Ishmah tak melawat ke zoo :)

    ReplyDelete
  17. inggtkan pg sebab panda dah sampai td..ehehe..

    ReplyDelete
  18. dah lama juga saya tak pergi zoo.

    ReplyDelete
  19. xpernah pergi langsung pon ... msuk zoo melaka je :3 ..hihi

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers