January 19, 2014

Hobi : GUNDAM WING

Assalamuaikum. Hari ini baru dapat menaip blog selepas seminggu deman panas dan batuk kering.. Ini baru dapat menaip kembali. Ini nak post HOBI : GUNDAM WING. Kumpul-kumpul gundam.. 




 Tertambah lagi koleksi gundam. Hee..

19 comments:

  1. dulu minat jgk kumpul brg2 mcm ni tapi sekrg dh mcm hilang semuanya..

    ReplyDelete
  2. wa, ni memang minat giler gundam ni tau :)

    ReplyDelete
  3. alahai cute nya... geram je tengok ni...

    ReplyDelete
  4. adik lelaki saya pun..pengumpul gundam =)

    ReplyDelete
  5. salam. adik sy suka minat ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam... best kumpul gundam ni.. hobi masa lapang... :)
      org bujang ley jer... haha

      Delete
  6. Ni macam MG Wing Gundam Version Katoki ye tak? Kalo aku minat Wing Proto Zero, Hajime Katoki jugak yang design.

    ReplyDelete
  7. Wahahaha...beshnyer. Wan minat sikit2 jerk gundam nih. Tapi mmg berbaloi la sebab layan jugak time nak pasang2 tuh. Apapun, gundam wing lebih smart!

    ReplyDelete
  8. wah.. buat perhiasan pun cun jugakkan.. hehe..

    ReplyDelete
  9. wow, hobi yang agak menarik, chêguzαm dulu suka kumpul transformers figurines

    ReplyDelete
  10. in future... hobi ni bulih buat duit ni.......

    ReplyDelete
  11. tadak duit nak kumpul figurine neyh TT^TT
    nak beli vocaloid pnya figurine mehhh :P money money money ahaha..

    btw smnggu dmam panas dgn batuk kering??? wow bahaya maa...
    kalau dah sihat sepenuhnya alhamdulillah.. ahaha...
    cuaca tak menentu mcm2 mai XDD

    ReplyDelete
  12. dapat kat anak2 sop suka nih.. hehehe

    ReplyDelete
  13. ow, nama dia gundam ea?haha bru tau...

    ReplyDelete
  14. wahh robot gundam..
    anne suka tapi tak la sampai nak kumpul..
    tak mampooo.. hihihi..

    ReplyDelete
  15. bagus ada hobi mcm ni. Kumpul byk2 nnti boleh pass kat anak cucu. hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers