April 23, 2013

Apple Phone

Salam.. Apa akan jadi kalau Apple gabung dengan telipon.. Gambar ini satu apple gabung dengan telipon.. Gambar di ambil kat google atau sama waktu dengan nya.. haha

33 comments:

  1. Hahahhahah...ko ni mcm2 la bro. Hari tuh klon kereta mercedes...kali ni apple phone plak. Hahahahahaha...yg ni aku xmo beli la...segan nak guna.

    ReplyDelete
    Replies
    1. murah je ni... kat 3310 pom boleh wat juga... haha

      Delete
    2. Wakakakakaka...aku takleh tahan gelak la wei...Siyes.

      Delete
    3. haha haha.. tepon terbaik sekali ni

      Delete
  2. Hahahha. lawak la. nak pic ni boleh ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh je... copy paste kat ternet juga... :)

      Delete
  3. boleh plak gigit epal jadi bentuk tu... kreatif.. ;)

    ReplyDelete
  4. hehe..kreatif betul la siapa yg buat gitu..hahaha..

    ReplyDelete
  5. hahaha...apple pun dh busuk...lawak je..salam perkenalan..

    ReplyDelete
  6. haha.. apple phone... might be, apple + phone

    ReplyDelete
  7. Apple phone yang original nii. Hehehe. Terbaikkk!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers