January 18, 2013

Gundam n Shell

Salam semua.. Hari ni nak post pasal hobi sikit.. Apakah hobi kamu orang. Mesti ada hobi yang best kan.

Hobi macam kumpul robot macam gundam pom best juga.. Tapi semua koleksi sudah kena kebas sama anak buah. Sekarang kumpul balik.. hee.. Hobi tak akan hilang di dunia jika kita yang hilang di dunia. Macam merapu je ayat ni.. haha..

27 comments:

  1. hahah sama lah kita, aku susun keta lego shell tu dgn gundam kat meja opis..

    ReplyDelete
  2. keta lego shell tu ksyangan saya..dpat kat tgn ank buah..hancur keta tu d kerjakannya...uwargghhhhhhh... :'(

    (ayusham http://eiqaleysha.blogspot.com)

    ReplyDelete
  3. wah, hobi mengumpul gundam best jugak :D

    ReplyDelete
  4. gundam tu lisa selalu buat koleksi masa kecik2 hehe, bercambah dalam bilik tapi sekarang dah hilang minat tu, adeh

    ReplyDelete
  5. hobi sy mengumpul buku2 n kad kecik2 tu....espclly novel n kad bisnes..hahhaa..tengok wallet tebal je..bukan tebal psl duit tp dgn kad2.. :)

    ReplyDelete
  6. hobi saya suka baca novel. tapi since da reti surfing bagai, novel da tolak tepi :D

    ReplyDelete
  7. Saya ada seorang kawan memang hobinya mengumpul gundam dan dia mmg bertuah sebab adik dia study kat jepun..paling best bila dapat gundam yang di idam-idamkan..tapi hobi ni memakan modal yang banyak kan..hehehe

    ReplyDelete
  8. is dulu masa gila Gundam is beli Gundam tu robot tu tinggi is, mahai gila babeng tapi puas hati, lepas tu Ustard is tegur sebab dah la besar lambang salib pun besar, Gundam adalah penyamaran Kristian yang terbesar selepas One Pieces.

    ReplyDelete
  9. hobi nabila senyum sorang-sorang. er,adakah itu dikira hobi? haha. --'

    ReplyDelete
    Replies
    1. senyum sorang3.. mungkin hobi juga rasa3 nya..

      Delete
  10. hobi gundam mengenang masa kanak kanak dulu

    ReplyDelete
  11. besh2...suke tgok kartun gundam..hehehe

    ReplyDelete
  12. abg bella suka sangat benda ni . satu kotak dah dia kumpul . haih .

    ReplyDelete
  13. -_-" aku ada ni dulu, tapi...lepas kawin...tempat dia....dalam kotak..demmm

    ReplyDelete
  14. Hobby semakin asyik jika di tambah dengan koleksi, semoga sukses

    ReplyDelete
  15. Aida suka kumpul barang katak.. hehe. Kereta lego shell tu dulu banyak jugak lepas tu kena kebas dengan anak buah jugak. haha. Tapi kalau kumpul gundam banyak2 pon best jugak letak satu sudut kan.. peh! berangan. hehe.

    ReplyDelete
  16. dah kumpul semua model lego shell tu ke...

    ReplyDelete
  17. wah Postingan Yang Bagus,,,, nich Ijin Baca2 Sobat..

    and tax tunggu Comment Baliknya

    http://defas56.blogspot.com/2013/02/award-pertama-defas-blogs.html

    ReplyDelete
  18. Salam remi.

    Hobi lana, kumpul buku..bacanya tidak,heheheh

    ReplyDelete
  19. AKu pun suka hobi kumpul ni bro...ada jugak yg hilang...tp masih ada yg selamat dlm simpanan...hehehehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers